Menu
Művészet és kultúra

The Happiness Museum

Koppenhágában egy új múzeum nyitotta meg kapuit, aminek az a célja hogy a vendégek akik ott járnak, egy kicsit okosabban, boldogabban és motiváltabban lépjenek ki majd az ajtón. Abban reménykednek a készítők, Meik Wiking és a többi artista segítő társai, hogy így jobbá teszik a világot és rá szeretnének bennünket ébreszteni, hogy mi is jobbá tehetjük. Ez a folyamat mind bennünk kezdődik el.

Az élet akkor jó, ha elégedett vagy a jelennel, nagy reményeid vannak a jövőddel kapcsolatban, és megbékéltél a múlttal. A boldogság nem egyetlen hozzávalóból készül.

MEik Wiking

Én szívesen elmennék megnézni, hiszen mi lehetne jobb egy pozitív kisugárzású helynél, ahol az emberek motiválni akarják a másikat. “Létezik ilyen?” Ha komolyan ez jut eszünkbe először, akkor tényleg muszáj elmennünk megnézni!

Mennyire számít az az ország egy boldog helynek ahol most jelenleg éltek? Vajon van mit változtatnunk a gondolkozásunkon?

Felismerjük a hamis és az igaz mosoly közötti különbséget?

Hogyan változott 2000 év alatt a felfogásunk a boldogságot illetően?

És még további érdekességeket olvashatunk a honlapjukon, vagy akár ott helyben is. Azt hiszem van min gondolkoznunk… 🙂


Ti mit gondoltok? Milyen személyes tapasztalatotok van a boldogságról? Hogyan élitek meg, kinek mi jut eszebe a “boldogság” szóról? Elmennétek megnézni ezt a helyet?

2 Comments

Leave a Reply