Menu
Sziasztok

Azért hoztam létre ezt a blogot, mert szeretném nektek és magamnak is megmutatni milyen szép is az élet. La vie est belle, n’est pas? Sokszor elfelejtem mennyire szerencsés ember vagyok, aki világot lát és a legújabb vagy legérdekesebb dolgokra emeli fel a fejét. Úgy éreztem, hogy muszáj egy blogot létrehoznom, hogy ezt az életemet visszalássam, és egy kapcsolódási helyet találjak azokkal az emberekkel is, akikkel nem mindennap találkozom, de szeretnének rólam többet tudni. Vagy azoknak akik szeretnek érdekes dolgokat olvasni, más kultúrákat, életeket megismerni egy 22 eves felnőtt (de egyben meg fiatal) nő szemén keresztül. Elsősorban az én korosztályomnak szeretnék egy szuper virtuális találkozó helyet teremteni, ahol elmondhatják a gondolataikat, megoszthatják az élmenyeiket és áterezhetik azt amin mindenki átmegy a mai futurisztikus világban. Hiszen évszázadok óta változik a világ, minden korban másképp éljük meg a fiatalságot.

Ebben persze az is közre játszik, hogy ki milyen életszakaszban van és éppen mit szeretne/akar megélni az életében.
Szeretnék az egészséges életmódról is többet írni. Mivel gyerekkorom óta vannak nehézségeim a külsőmmel, szerettem volna ezzel kapcsolatban is leírni minden egyes átélt pillanatot nektek, hogy motiváljalak benneteket is az egészséges életmódra és a változásra. Több motivációs poszttal és őszinte véleményekkel készülök nektek az általam megéltekről, hogyan értem el a céljaimat.

Ha már tudok egy kicsit segíteni nektek ezzel, vagy csak elér egy pozitív hatás benneteket én már annak őszintén örülök.

Amit érdemes lehet tudni rólam: Magyarországon élek, de a családom egyik része Franciaországban él. Ezért sokat utazom, bármilyen téma érdekel – a külső hatásoktól kezdve a belsőkig. Úgy érzem egész tini koromtól kezdve rengeteget változott a világnézetem több dologban. Sokkal nyitottabb és kíváncsibb lettem, és ez a változás még mindig nem végleges. Imádom a művészetet, szeretek énekelni és táncolni. Megélni a pillanatokat. Kimondani azt, amit gondolok és átérezni másokkal a különböző élet adta érzéseket. Szeretem az őszinteséget. Még sokmindent írhatnék, de inkább olvassátok a bejegyzéseket.