Menu

Biztosan hallottál már a kínai horoszkópról, új évről. Idén, ez a fém Bivaly éve. Szeretnék pár dolgot megosztani veled, mint például: mik várhatóak, mire érdemes odafigyelnünk, hogyan legyünk jobb emberek és boldogabbak.
Kvázi mik a pozitív és negatív hatásai.

EZ AZ ÉV ÖSSZEFOGLALVA

Kevésbé nehezebb az idei év, mint a tavalyi, de még mindig nem arról az évről van szó ami a legjobb lesz. Ott dől el minden, hogyan reagálunk és cselekszünk az érzelmileg nehéz szituációkban. Minél jobban tudjuk csökkenteni a bennünk lévő haragot, negativítást és vágyakat, annál jobban fog sikerülni leküzdenünk az előttünk álló akadályok sokaságát. Jobban érezhetjük a bezártságot, a magányt. Ezért ne építs falakat magad köré, ne fojtsd el saját magadat. Vigyázz, mert még a depresszióba esésnek is meg van az esélye. Bemerevedésre, makacsságra és kíméletlenségre hajlamosít ez az év. Légy rugalmas és engedd el.

Különböző szituációkban reagálj nyugodtabban, lehet nem is olyan nagy az ügy, ami épp ott van előtted, de ha belekezdesz és harcolsz ellene, lehet még nagyobbá teszed. Őrizd meg a jókedvedet, teremtsd meg a megfelelő harmóniát. Fontos a család. Közös programok, ahogyan megoldható. Ápold a szeretetet azokkal az emberekkel akik sokat számítanak neked és segíts azoknak, akiknek szükségük van rá. Hiszen mindenkinek nehéz most ez az időszak.

Lehetnek veszélyes és kockázatos ajánlatok, lehetőségek. Ezt ebben az évben nem lenne jó ötlet meglépni, inkább a biztonságra törekedj és várj még! Jobb az óvatosság és a figyelmesség, nehogy azon kapd magad, hogy becsaptak! Ez a türelem éve is egyben. A megfelelő időben megtett cselekedet a legjobb, amit tehetsz. Kis lépésekben haladj előre a céljaid felé, nem kell elkapkodnod semmit sem. A lényeg, hogy kis célokat tűzz ki minden napra, amiket teljesíteni is tudsz.

Ha jó ütemben látod hol kell cselekedned, akkor élvezd ki tetteid gyümölcsét, és csak azután lépj tovább. Mindig hagyj időt a pozitivításnak az életedben. Örülj annak, amit elértél és ne hagyd figyelmen kívül a jelenben lévő jó dolgokat.

Találd meg saját menedékedet önmagadban és a legjobban az éberségben, jelenségben bízz. Nem kell küzdened azért, hogy szenvedj. Lehet és tudsz is szenvedni, de minek? Nem kell. Felesleges az energia befektetésed agyilag, ha nem élvezed a saját életedet és nem vagy boldog. Hozd ki ebből az évből a legjobbat! Lásd meg a rosszban a jót.

Japánban a Bivaly a Buddha természet, a belső ragyogás és megvilágosodás szimbóluma.
Égi eredetű, mennyből küldik.

Tudd le a terheidet ez a megszabadulás éve is lehet számodra, engedd el a múltat. Itt az ideje a régi dolgokat szabadjára engedned és megbocsájtanod önmagadnak és másoknak. Légy szabad!

Ezek rengeteg öngyakorlást és szellemi feladatot igényelnek. Ez az év egy jó alkalom arra, hogy kontrolt vegyél önmagadon és dolgozz azért, hogy fejlődj. Mivel a bivalyra jellemző a kemény munka, az erő és az hogy jól tudja kezelni indulatait, ezért a munka és a kötelesség, a kézzel fogható dolgok is előtérbe kerülnek ebben az évben.

Van jó hírem is, az év második felétől kezdve (október-november) sok dolog felszabadul ebből az évből és minden gördülékenyebb lesz, egy égi csoda jön el.

Azért nem tűnik reménytelennek a dolog..:) Képes vagy kihozni a legtöbbet önmagadból. BIVALY ERŐS VAGY!!
Sikerülni fog!
Dóri

No Comments

    Leave a Reply